RockStation

Varg Vikernes nem lelkesedik a Lords Of Chaos filmért

2016. december 21. - theshattered

varg16.jpgA többek között hazánkban is készülő, a black metal '90-es évek eleji időszakát feldolgozó film, a Lords Of Chaos már az elkészülte előtt is lazán megosztja a zenerajongókat. Mi inkább megvárnánk a végeredményt, de az biztos, hogy Hollywood és a templomégetés nem hangzik jó kombónak, viszont fény az alagút végén, hogy a filmet az a Jonas  Åkerlund jegyzi, aki több híres (metal)videó elkészítése mellett a Bathory korai érájának gitárosaként is ismert. De vajon mit gondol erről az időszak egyik híres/hirhedt főszereplője, Varg Vikernes? Megsúgjuk: semmi jót.

"Az az érdekes az egészben, hogy megkérdezték a Mayhemet, hogy felhasználhatják-e a zenéiket a filmben. A Mayhem elhajtotta őket, hogy "Nem, basszátok meg." Megkérdezték a Darkthronet, hogy felhasználhatják-e az ő zenéjüket a filmben, mire ők csak azt tették, amit mindig: elhajtották őket a picsába. Aztán olyan egy-két hónapja én is kaptam egy emailt, valami Goldmantől az Egyesült Királyságból, hogy elkérjék a Burzum dalainak felhasználási jogait. Nem fogjátok kitalálni! Én is lekoptattam őket. Az a poén az egészben, hogy készítenek egy, a Darkthrone, a Mayhem és a Burzum történetére épülő filmet, de egyik sem adja hozzá a zenéjét. Szerintem ez elég nevetséges.

Ez a film biztosan egy tipikus hollywoodi-típusú gyilkolós dolog lesz, amihez meg sem kérdeztek minket, hogy mi is történt igazából - csak kitaláció, idióta hollywoodi szarság, ami a pénzcsinálás miatt készül. Semmi igaz dolog nem lesz benne, csak a baromság. Azt tanácsolom, hogy hagyjuk a fenébe ezt a baromságot."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9012065195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.12.22. 11:08:51

Tehát: Van egy személy, aki - saját bevallása szerint - sátánista, rasszista és náci, valamint kb. az élete felét gyilkosságért börtönben töltötte.
Ez a személy kritizál egy esetleg nem túl jó filmet.
Oké :-)

pacagánycsök 2016.12.28. 15:02:40

miért ne kritizálná? sátánista rasszista náci vagy gyilkos nem kritizálhat?

A csülkös pacalt is muszáj szeretnie? Meg beyonce-t? A kínai kutyaevőket sem kritizálhatja?

Vagy azokat igen, csak a saját életéről szóló filmet nem? :D

komám komoly fogalomzavarban szenvedsz.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum