RockStation

Előjött a próbaterem sötétjéből a Decadence, lesz lemez is

2016. december 30. - sunthatneversets

decadence_2016.jpg

December 23-én másfél év után (!!!) koncertezett újra a karcagi Decadence, hol máshol mint Karcagon a HEMO-ban. Itt már hallható volt a jövő évre tervezett Téveszmélet című első magyar nyelvű anyagukról néhány dal! Annyit előre bocsájtunk a lemezzel kapcsolatban, hogy egy különleges témát jár körbe, kicsit sötétebb, kicsit durvább, kicsit agyalósabb lesz mint az eddigi szerzeményeik, de a dallamos motívumokat szintén fel lehet majd benne lelni.

Az ünnep alkalmából készültek egy kis meglepetéssel is! Az új lemez Nyitott elmék című dalára készítettek egy klipet egy hangulatos helyszínen. Ez alkalommal Vincze Sándor volt az operatőr, és Geszti Bence vágta a klippet, melyben Németh Misi, a zenekar barátja szerepel statisztaként. A zenekar a lemez felvételeit tavasszal szeretné befezezni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5912083043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum