RockStation

Elindult a gyógyulás útján Mike IX Williams

2017. január 05. - theshattered

eyehategodband2015_638.jpgAz utóbbi időben többször is beszámoltunk már az Eyehategod énekes Mike IX Williams állapotáról. A májtranszplantáción átesett énekes a beavatkozás előtt hol javuló, hol rosszabbodó tendenciát mutatott (sajnos főleg az utóbbit). Most viszont Mike úgy néz ki, elindult a javulás felé, mindezt a saját szavaival erősítette meg.

"Hogy őszinte legyek, azért voltam ilyen csendben, mert valami nagyon mély és kreatív okosságot akartam írni. De a tömény valóság a következő: szerencsére nagyon gyors tempóban gyógyulok a brutálisan kemény műtétemből és ez az egész pontosan úgy történik, ahogy én szeretném! A doktoroknak is tetszenek a fejlemények. Köszönöm mindenkinek, aki adakozott és hozzájárult az eddigiekhez. Kérlek titeket, hogy terjesszétek az ilyen adakozásoknak a hírét, mert nagyon hosszú út vár még rám és a várható kiadások is elég súlyosak lesznek..."

És mint tudjuk, a rockerek sem érzéketlen állatok, egy rakat baráti zenekar összefogott és egy minifesztivált rendeznek New Orleansban Mike Megsegítésére február 3-5. között. Ha arra jártok, nézzetek be! :)

mikeixbenefit.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312098527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum