RockStation

Történelmi alapú nagylemezre készül a Moonspell

2017. március 13. - theshattered

moonspell_2015.jpgHamarosan érkezik a Moonspell új DVD-je, a Lisboa Under The Spell, melyhez eredetileg négy dalnyi bónuszt is terveztek. Ezek a dalok az 1755-ös lisszaboni földrengés tematikáját járják körbe, viszont a srácok elmondása szerint túl jól sikerültek a témák, így egy külön nagylemez lesz belőle. A Tue Madsen közreműködésével készülő, portugál nyelven íródó korong szimplán az 1755 címet fogja viselni.

"Pusztító erejű lesz, viszont szépen kidolgozott nagyzenekari és ütőhangszeres részek is lesznek rajta. Azt akarjuk, hogy az emberek átéljék a 18. századi Lisszabont. Az, hogy portugálul fogok énekelni, másféle kifejezésmódot kölcsönöz nekem. Az én szerepem személy szerint a földrengés egy túlélője lesz, aki a romok között sétálva meséli el a látottakat."

A földrengésről a kíváncsibb lelkek ITT és ITT olvashatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5412333891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum