RockStation

Hanoi, Satelles, Touch, Nemecsek, Wishes koncertek a Dürer Kertben

2017. március 14. - sunthatneversets

hanoi.jpg

A This Is Bihar koncertek mozgatórugója, a debreceni gyökerű Hanoi három évvel a Látóképek megjelenését követően hamarosan új kiadvánnyal rukkol elő, így ez a buli nem csupán azért rendhagyó, mert végre főzenekarként játszik Budapesten napjaink egyik legizgalmasabb és legszerethetőbb hardcore/punk zenekara, hanem azért is, mert jó eséllyel új dalok is elhangzanak majd.

A Satelles tavalyi éve intenzívebb volt minden korábbinál: a The Wolf You Feed megjelenését egy hosszabb turné és egy japán megjelenés követte, és jó eséllyel ez idén az utolsó alkalom, hogy Budapesten játszik a zenekar, amelyik a következő hónapok az új lemez megírásáról szólnak majd. Ha már a friss megjelenésekről van szó, a TOUCH itt mutatja majd be aktuális EP-jét: a Chiller Than Most által megjelentetett Rearrangement az utóbbi évek legfontosabb angol nyelvű crucial hardcore/punk lemeze, amin vendégként a True Colours frontembere, Olivier Packolet is felbukkan. Hasonlóképp a Nemecsek is friss programmal tér vissza Budapestre, és ahogy a tavalyi demójuk az egyik legszerethetőbb felvétel volt 2016-ban, úgy jó eséllyel várhat mindenki beteljesedést az egri srácok friss dalaitól. Az estét pedig egy friss zenekar, a Wishes nyitja majd, akik most mutatkoznak be a budapesti közönségnek. A koncert becsületkasszás – annyival támogatod a fellépőket, amennyivel csak szeretnéd, de tudd, hogy a 041-es terem kapacitása limitált, így érdemes időben érkezni, hogy minden zenekart elcsíphesd! Mindez április 22-én a Dürer Kertben. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012336531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum