RockStation

Beperelte a kiadóját a Five Finger Death Punch

2017. április 12. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgPerre megy az amcsi metalos Five Finger Death Punch az első lemezüket leszámítva mindegyik korongjukat gondozó Prospect Parkkal. A két fél viszonya a tavalyi ügyük óta egyáltalán nem tekinthető rózsásnak, így akár bátran ki is jelenthetjük, hogy lassan a vége felé közeledik a zenekar és a kiadó kapcsolata - legalábbis Báthory Zoliék ezt vették tervbe, mivel az időközben már elkészült nagylemezt a Rise Recordson keresztül kívánják megjelentetni.

Persze nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen a zenekar által süllyedő hajónak titulált Prospect Parknak az egyetlen igazán jövedelmező csapata pont az FFDP, így nem fognak olyan egyszerűen elszabadulni tőlük. Főleg, hogy egy egymillió dolláros elégtételt is kér a zenekar amellett, hogy azonnali hatállyal meg szeretnék szüntetni az együttműködést.


A bibi az egyenletben az az, hogy a csapat még mindig lóg a kiadónak egy nagylemezzel, vagy valamilyen kiadvánnyal, melyet még Ivan Moody énekes tavalyi összeomlásakor tervezett behajtani a PP a csapattól.

Az ügy előzményeiről ITT és ITT olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3512418379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum