RockStation

Bruce Dickinson állta az alkalmazottjai elmaradt fizetését

2017. április 16. - theshattered

brucedickinsonsonispheredogfight_638.jpgAz Iron Maiden dalnoka, Bruce Dickinson saját forrásból fizette ki a saját repülőjavító vállalata, a Cardiff Aviation alkalmazottjainak elmaradt fizetését, legalábbis annak felét. A meglehetősen rendes húzást az ünnepek miatt lépte meg az énekes, ami valljuk be, minden főnöktől jól tudna esni ilyen helyzetekben.

Dickinson ezt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban: "Sajnálatos módon nem kapta meg időben a karbantartó, javító és kivizsgáló személyzet a teljes fizetését az ünnepek előtt. Ezért döntöttem úgy, hogy személyesen állom a a kimaradt bérük 50%-át a Húsvéti ünnepek miatt. Én és a teljes vezetőség is sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok és hogy ilyenekkel kell szembenéznie a csapatunknak. A mai eligazítás folyamán elnézésüket kértük és biztosítottuk őket affelől, hogy a lehető leghamarabb rendezzük az elmaradt fizetéseket. Úgy számoljuk, hogy a béreknek két héten belül meg kell érkeznie, de remélhetőleg hamarabb. Erről tájékoztatjuk majd a személyzetet. Tudom, hogy a Cardiff Aviation előtt fényes jövő áll, így a dolgozók türelmét és elnézését kértük, igyekszünk, hogy a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémát."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5912429697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum