RockStation

Augusztusban jön az új Steven Wilson album

2017. május 09. - theshattered

tothebone.jpgAugusztus 18-án kerül majd a rajongók kezébe a kortárs prog zseni Steven Wilson legújabb nagylemeze, a To The Bone. A 2015-ös Hand.Cannot.Erase. utódjáról, mely természetesen többféle formátumban is elérhető lesz, egy dalt, a korábban már kicsit megszellőztetett Pariaht teljes egészében is megmutatott Wilson úr, mi is megmutatjuk lentebb. És hogy mit mond az albumról a hősünk? Azt is megtudhatjátok!

"Az ötödik lemezemet nagyban befolyásolták a fiatalkorom kedvenc progresszív pop lemezei (értsd: Peter Gabrieltől a So, Kate Bushtól a Hounds of Love, a Talk Talk Colour of Springje, vagy a Tears for Fearstől a Seeds Of Love. A szövegeket tekintve az album tizenegy dala messze el fog kanyarodni a napjaink paranoid káoszától, ahol az igazság egy folyamatosan változó valami, menekültek életének mindennapi megfigyeléséről, a terroristáktól és a vallási fundamentalistáktól, ehelyett és az egész karrierem legvidámabb kitekintését kapjátok majd meg. Móka az egész családnak!"

Koncert ezúttal legközelebb csak Bécsben lesz, a jövőre startoló turné február 14-én ér majd el a sógrokhoz.

A korongon a következő dalokat találjátok majd:

To The Bone
Nowhere Now
Pariah
The Same Asylum As Before
Refuge
Permanating
Blank Tapes
People Who Eat Darkness
Song of I
Detonation
Song of Unborn

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5312493109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum