RockStation

Feloszlik a Textures!

2017. május 18. - theshattered

textures_2014.jpgAhhoz képest, hogy tavaly, a Phenotype album megjelenésekor még arról volt szó, hogy hamarosan érkezik a folytatás, a Genotype, a Textures egy teljesen más utat választott: a holland prog metalosok inkább leteszik a lantot, legalábbis ami a közös zenélést illeti. A sajnálatos eseményről a Facebookon tájékoztatták a rajongókat, egyben a búcsúturné is bejelentésre került (hozzánk legközelebb Bécsben lesznek láthatóak).

"Sehogy sem könnyű ezt kimondani, de muszáj lesz: a Textures története véget ér.

A személyes motivációbeli különbségek vezettek ehhez a döntéshez és nem egyik pillanatról a másikra történt. Ezek a személyes okok megakadályozták a zenekar előrehaladását, ami a múltban és a jelenben is elengedhetetlen volt. Ezek nélkül az áldozatok nélkül a Textures ugyanazon a szinten maradna, amelyen korábban is volt.

A szakítás sosem egyszerű és mindig magukkal hozzák a bonyodalmakat. Sajnos egyúttal be kell jelentenünk, hogy a hatodik lemezünk, a Genotype nem fog megjelenni, így nem lesz duplalemez. Legalábbis nem a közeljövőben.


A Textures feloszlása nem azt jelenti, hogy bármilyen harag lenne a zenekaron belül. Továbbra is közeli kapcsolatban vagyunk mind a jelenlegi, mind az egykori zenekari tagokkal, ezen ez a döntés sem változtat. A továbbiakban a zenekari tagok folytatni fogják a zenélést, új zenei célokat tűznek ki maguk elé. Tartsátok nyitva a szemeiteket és a füleiteket is...

Köszönjük minden barátunknak, zenésztársnak és más kollégáknak, akiket megismerhettünk menet közben. És persze külön köszönjük azoknak a rajongóknak, akik támogattak minket az évek folyamán. Ez az elkötelezettség, elismerés és folytonos koncerteken való részvétel tette lehetővé, hogy mindig is emlékezzünk majd erre az időszakra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6112512243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum