RockStation

John Dolmayan nem elégedett a SOAD munkatempójával

2017. május 26. - theshattered

System Of A Down 2014.jpgNem ma, nem tegnap, de még nem is tegnapelőtt volt, amikor a System Of A Down új koronggal állt elő, lévén hogy a legutóbbi nagylemez(páros), a (Mezmerize és) Hypnotize már 2005-ben került a boltokba, aki nem akarta is már oda-vissza széthallgathatta azóta. Ez már tizenkét éve, viszont hiába a pár évvel ezelőtti újraegyesülés, friss témák azóta sincsenek. És ennek a dobos, John Dolmayan sem feltétlenül örül.

"Ebben a csapatban nem az a gond, hogy elvesztenénk a fényünket, vagy rossz helyzetbe kerülnénk. A gond valóban inkább az, hogy egyáltalán össze akarunk-e jönni és csinálni valamit. Előző este Los Angelesben próbáltunk, aztán eljöttem... Hát, nem tudom. Nem tudom, miért nem állunk már elő egy nagylemezzel. Nagyon lelombozó helyzet.

A vicc az, hogy amikor bemegyünk a stúdióba, akkor nagyon jól érezzük magunkat. Hatalmas dolgok vannak készülőben. Ha rajtam múlt volna, az elmúlt tizenkét évben már öt nagylemezt kiadtunk volna. És szerintem magunk ellen dolgozunk azzal, hogy végtelen mennyiségű idő áll a rendelkezésünkre. Elég csak arra gondolni, hogy Chris Cornell milyen hirtelen eltávozott közülünk. Bármelyik pillanatban megeshet egy ilyen és akkor jössz rá, hogy mennyi időt elpazaroltál.

Az elmúlt évben a stúdióban voltunk, összeraktunk már körülbelül tizenöt olyan dalt, ami nem csak megközelíti, hanem le is hagyja a múltbeli dolgainkat. És nem szoktam a levegőbe beszélni. Jobbak vagyunk mint valaha, sokkal feszesebbek, mint bármikor, tudjuk, mit akarunk és a dalok is nagyon ott vannak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1912540697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum