RockStation

Gyógyszertúladagolás miatt halt meg Paul O'Neill

2017. május 31. - theshattered

pon.jpgMég áprilisban távozott el közülünk a Trans-Siberian Orchestra főnöke, agya, vezetője, Paul O'Neill. A gitáros/dalnok haláláról akkor annyit tudtunk meg, hogy a krónikus betegsége végett kellett itthagynia minket, most viszont napvilágot láttak a részletek is.

A O'Neill az utóbbi időszakban már több betegségben is szenvedett, például szívbetegség, magas vérnyomás, artériák megkeményedése, ezekre szedett gyógyszereket, ezek kombinációja okozhatta a sajnálatos halálesetet. A család a vizsgálattal kapcsolatban a következőt tette közzé:

"A floridai Hillsborough orvosszakértője szerint Paul O'Neill halála hivatosan is előre nem látható ok volt, ugyanis a szervezete váratlanul reagált a számos betegségére (köztük csontpótló műtét, gerinc illesztési műtét mellékhatásai, szívbetegség, magas vérnyomás) felírt gyógyszerekre."

Paul O'Neill 61 éves volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2412554021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum