RockStation

Segíts Fricinek és Bobafettnek!!!

2017. július 03. - sandroo

fricike.jpgSziasztok! Egy elég rendhagyó felhívást szeretnék intézni minden jóérzésű olvasónk felé, illetve azok felé leginkább, akik segíthetnek nekünk az alábbi ügy megoldásában. Adott egy kiskutya, Fricike a pomázi állatmenhelyen. Szegényke már majdhogynem 10 éve vár egy olyan emberre, akinek hű társa lehet a továbbiakban. Segítsünk ebben ennek a jóképű kis kolbásznak.


Tegnap Bobafett, aki nem ismerné (a magyar hardcore rap egyik legnagyobb királya, a másik Funktasztikus, de ez most mellékes) közösségi oldalán az alábbi sorokat olvasva "ismerkedtem meg" Fricike rövid, de annál szomorúbb történetével.

Valaki NAGYON Lécci hozza ki onnan holnap, ha mást nem csak ideiglenesen is , és mi később érte megyünk oda! 10 éve várja azt a napot !!! "

Tehát a feladat adott kedve Pomáz környékén élők, vagy Nyíregyiek!! Akinek lehetősége lenne egy rövid időre befogadni Fricikét és majd egy előre megbeszélt időpontban átadni a  blökit Bobafett-nek, az ne habozzon, keresse fel nyugodtan a Civilek Összefogásban nevezetű oldalt, Bobafett oldalát esetleg a pomázi Állatmenhely munkatársait személyesen. Köszönet mindenkinek, aki segíti Fricike ügyét! Peace!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712638377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum