RockStation

Ismét megzúzza a hajót a Hatebreed!

2017. július 24. - KoaX

0hatebreed2013_16.jpg

Nem otthon felejteni a fogvédőket AUGUSZTUS 15-én! Miért is? Mert tíz év után visszatér a Hatebreed és megmozgatja a hajót újból! Mit is mondhatnánk erre? készüljön mindenki a rombolásra, a tombolásra és találkozunk az A38-on megint!

Tíz év után ismét az A38 Hajó fedélzetére tér vissza Jamey Jasta zenekara, a connecticuti Hatebreed! Az ezredforduló egyik legmeghatározóbb metalos hardcore erőműve az utóbbi években többször is visszatérhetett Magyarországra, ám az aktuális nyári turnéjukat egy exkluzív klubkoncert erejéig félbeszakító ötös most egy kordonoktól mentes, önfeledt főzenekari buli erejéig látogat majd Budapestre az European Confessional Tour jegyében. A kilencvenes évek undergroundjából Grammy-jelölésig jutó, milliós lemezeladásokat produkáló Hatebreed augusztus 15-én, tíz év után ismét az A38 Hajón lép majd fel, ahol épp annyira borítékolható a teltház, mint az, hogy az I Will Be Heard, a Defeatist vagy a Live For This alapjaiban rengetik majd meg a fedélzetet egy önfeledt, kordon nélküli klubkoncerten. A koncertről további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4912684367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum