RockStation

Itt a legújabb HétköznaPI CSAlódások dal, este koncert a Fezenen!

2017. augusztus 02. - csigaur

picsapromo.jpg

Szeptember elsején jelenik meg a pécsi punkok új,Nihilista Rock And Roll címet viselő nagylemeze. A címadó dalhoz videót is forgattak a Rockmaratonon, amit a hajtás után meg is tudsz nézni.

A nyár folyamán sok helyen ugye nem lehetett látni a Hétköznapi Csalódásokat, de ennek a stúdiózás az oka. A zenekar az alábbiakat mondta el, a soron következő lemezükről:
"Itt az új lemezünk, a szeptember elsején megjelenő Nihilista Rock 'N' Roll címadó dalához készült klip! Átok a rendszerre, és hangos figyelmeztetés annak a hatalomnak, amelyik megnyomorítja a fiatalok életét és az ország elhagyására kényszeríti őket."

Szeptembertől beindul a Punkhenger nevezetű turné, ahol a Prosecturaval közösen szántják majd fel a színpadot, minden állomáson egy helyi banda felvezetésével. Október 21-én pedig nagyszabású lemezbemutató koncertre kerül sor, a budapesti Dürer kertben.

punkhenger.jpg

picsauj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6712710304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum