RockStation

Napi kockaság: Steven Wilson zenéje által ihletett játék készült

2017. augusztus 31. - theshattered

lastdayofjune.jpgFelpörgött az élet Steven Wilson körül. Megjelent az új lemeze, a poposabb, könnyedebb To The Bone, mely több országban is a listák elején nyitott. Az aktívabb promóköröket fut, mint valaha, több műsorban, akár reggeli csevegős adásokban is megjelent, zenélt, beszélgetett. Most pedig elkészült egy játék is, melyet a Mester zenéje ihletett. Ez utóbbi mától érhető el.

A Last Day Of June egy mászkálós, főleg a hangulatra épülő játék, melynek első számú karakterében Wilson ismerői egy korábbi klip főszereplőjét fedezhetik fel. Ez nem véletlen, hiszen a készítőt, Massimo Guarinit a The Raven That Refused To Sing egyik dalának, a Drive Homenak hőse és története ihlette meg - a programozó egyébként maga is rajongója a brit progger zenéjének. Ennek köszönhetően egyébként több, Wilson által írt tétel is felcsendül a játék folyamán, ha hihetünk az előzetes interjúknak, szemezgetve a brit különböző zeneírói korszakaiból. Lentebb egy előzetest és egy rövidebb gameplay videót találtok, a játékról magáról ITT találtok bővebb infót.

 

 
Az ihlető dal és videója pedig a következő:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112791220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum