RockStation

Februárban Budapestre jön az Alien Ant Farm!

2017. szeptember 13. - KoaX

aaf.jpg
Földönkívüli hangyafarmmá változik a Dürer kert jövő év
FEBRUÁR 26-án. Tessék előkeresni az Adidas cipőket, a két számmal nagyobb nacikat és felkészülni arra, hogy a színpadot  az amerikai Alien Ant Farm veszi birtokba majd a SoiL és a Local H társaságában. Igazi retro bulinak nézünk elébe!

A 2000-es évek meghatározó nu-metal korszakának három amerikai zenekara érkezik februárban a Dürer Kertbe. Az MTV zenecsatorna ma is előszeretettel veszi elő Michael Jackson „Smooth Criminal” dalának átiratát - igen, azt, mely az Alien Ant Farm történetében nagyon fontos szerepet tölt be. Bár saját dalaik sem elhanyagolhatók, mégis sokan pont a feldolgozás miatt figyeltek fel, vagy onnan emlékeznek rájuk.

A zenekar némi szünet után pár éve tért vissza és újra aktív, melynek köszönhetően ezúttal először Magyarországra is eljutnak!

A szintén nu-metal alap banda, a SOil igazi sikereket a 2001-es „Scars” albummal ért el, idén pedig éppen 20 éves fennállásának évében hamarosan új - “SCREAM: The Essentials” címre keresztelt - lemezzel jelentkezik. A post grunge és hard rock elemekkel is kísérletező zenekar friss anyaga az új dalok mellett lényegében egy válogatás korong: régi slágerek új verziója, speciális bónuszok. A "Can You Heal Me" akusztikus verzióját Dimbag Darrell házi stúdiójában vették fel Vinnie Paul produceri irányítása mellett.

A turné vendége a kevésbé ismert Local H, akik idén egyszer már jártak nálunk. Grunge alapú, kissé post hardcore elemekkel bíró zenéjük nem emelte őket nagyobb piedesztálra, de a stílus korabeli amerikájának mindenképpen fontos és aktív zenekara.

A koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3912826290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum