RockStation

Gatecreeper Doom - Újabb masszív metáltisztelet Arizónából

2017. szeptember 17. - csubeszshuriken

3540407539_photo.jpgÉppen pár nappal ezelőtt rajongtuk csontig az arizonai Gatecreeper zenekart egy friss budapesti koncertélmény kapcsán és mindjárt itt egy újabb penge hír, ami a death banda két tagjával kapcsolatos. Van ez a sztori ugyanis, hogy Nate Garrett és Chase Mason futtat egy Spirit Adrift nevű zenekart is. Amely újfent masszív, de sokkal tradicionálisabb megközelítésben tiszteli a jóféle metál zenét. Nate Garret megközelítésében, aki egymaga vágott bele ebbe a zenei projektbe, Arkansasban született déli gyökereihez hozzácsapva a Judas Priest és a Black Sabbath, plusz még tucat neves banda hódolatát.

Ebből születtek azok a főleg klasszicista és epikus doom témák, amiket már a négytagú zenekar játszott fel az érkező Curse of Conception című második lemezre. Mely erős, de színpadképes változás az első album egyszemélyes hadseregéhez képest. Amiből megjelenés október 6 - án lesz a 20 Buck Spin Records gondozásában. Ezt megelőzve viszont van már itt három kipakolt nóta. Amit alább tekerhettek fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812870420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum