RockStation

Mitikus nagyszínpad - Ismét cseppentett a Cradle of Filth az új lemezről

2017. szeptember 17. - csubeszshuriken

cof2017.jpgMár nagyjából három hónapja, hogy megérkezett az első dal az új Cradle of Filth lemezről, de a zenekar úgy tűnik cseppent még néhányat mielőtt megjelenik a lemez szeptember 22 - én. Suffolk megye mitikus metál nagyszínpadán a tizenegyedik stúdiólemez ölt majd testet, melynek az elkészült videó és egy másik publikus tétel után most a harmadik előzetese is megérkezett egy szöveges képi anyag formájában. Tehát még öt meglepetést tartogat a Cryptoriana - The Seductiveness of Decay címmel megjelenő album. Ahol nyolc szám lesz hallható ötven három percben. Ebből áll itt az újabb ízelítő a hajtás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4812870224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2017.09.17. 12:41:20

én úgy értesültem, hogy a teljes albumot meglékelték már hónapom óta. és úgy is értesültem, hogy nagyon jó lett az album.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum