RockStation

Kisebb agyvérzést kapott Steven Tyler

2017. szeptember 29. - theshattered

steven-tyler-performing-2014-billboard-650.jpgAz Aerosmith kénytelen volt lemondani a Dél-Amerikát és Mexikót érintő turnéjának utolsó négy állomását, ugyanis az énekes, Steven Tyler egy kisebb agyvérzést kapott. A frontember a szeptember 25-i brazil buli után lett rosszul, de az információk szerint nem komoly esetről van szó, Tyler hamarosan talpra fog állni - erről személyesen tájékoztatta a rajongóit.

"Mindenkinek Dél-Amerikában. Brazíliában, Chilében és Mexikóban. Nagyon sajnálom, úgy érzem, hogy cserben hagytalak titeket. Nem tudom befejezni a turné maradék négy showját. Az orvosok utasítására a sao pauloi koncert másnapján visszarepültem az Államokba. Kérlek, ne aggódjatok! Nem vagyok életveszélyes állapotban, de meg kell ezzel küzdenem és pihennem kell, orvosi figyelmet kell kapnom, hogy kezelni tudjam és karban tudjam tartani a jövőbeli fellépéseimet. Megígérem, vissza fogok térni. Sajnos az egészség nem vár és ez egy olyan dolog, amit nem tudok a koncertek közé beütemezni. Ahogy mondják, 'Ember tervez, Isten nevet'. Szeretlek mindannyiótokat, hamarosan visszatérek hozzátok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2912910535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum