RockStation

Visszavonul a turnézástól az Aerosmith

2024. augusztus 03. - Sweet Melancholy

aerosmith.jpgAz amerikai rocklegenda Aerosmith lemondta a közelgő Farewell - Peace Out koncertsorozat dátumait és bejelentette, hogy a jövőben teljesen visszavonul a turnézástól. A hírt a zenekar a közösségi médiában megosztott közleményében jelentette be, amiből kiderül, hogy annak ellenére, hogy kiváló orvosi ellátást kap az énekes, egyértelmű, hogy teljes felépülése a hangszálsérülésből sajnos nem lehetséges.

Az eredeti Peace Out dátumokat 2023 májusában jelentették be, de a búcsúturné már három koncert után meghiúsult, amikor Steven Tyler hangszálsérülést szenvedett, ami akkor hat további dátum lemondásához vezetett. 

Két héttel később a zenekar elhalasztotta a turné további részét is, amikor kiderült, hogy Tyler sérülése súlyosabb, mint azt eredetileg gondolták, és jelentős pihenésre és felépülésre lesz szüksége. A koncerteket idén áprilisban ütemezték át, de már sajnos ezek a bulik sem valósultak meg. 

Az Aerosmith utolsó koncertje tavaly szeptember 9-én volt a New York-i Elmontban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218459559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum