RockStation

Melegíts a XV. StageDivingra!

2018. január 05. - KoaX

staged.jpg

Az idei év elején sem maradhat el a már megszokott színpadugrálós bulink JANUÁR 12-én. Ráadásul jubilál a rendezvény, mivel ez már zsinórban a tizenötödik buli lesz! Ez még sörből is sok, de mi kötélnek állunk és igyekszünk minden zenekart meglesni. A következőben kis kedv csinálót találtok az eseményhez.

Az ünnepségnek idén is a Dürer Kert ad otthont. Az eseményt a nagyteremben, 19 órai kezdettel a Tankcsapda cover-rel ismertté vállt Pennhurst nyitja.

A három terem közül, este nyolckor, mi egyértelműen a kistermet fogjuk előnyben részesíteni, ahol a King Furia fogja elgondolkodtatni az embereket.

A Watch My Dying tőle szokatlanul korán kezd, de azért még mindig a nagyteremben! Ezért is érdemes időben érkezni és felkészülni arra, hogy "Nem múlhat nap, Szükséges bizonyíték nélkül"

Innentől kezdve mi nem is nagyon biztos, hogy kimozdulunk a nagyteremből. A Cadaveres már készen is áll, hogy a WMD után felszántsa a színpad maradékát.

Az eseményt végéig érdemes a Dürerben maradni ugyan is.A jövő év egyik legjobban várt anyagán dolgozó Omega Diatribe zárja az estét. A Trinity-vel kapcsolatban biztos sokat fogunk cikkezni a srácokról a következő év elején.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4113533935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum