RockStation

Kétrészes lemezzel jelentkezik a Between The Buried And Me

2018. január 18. - theshattered

0betweentheburiedandme2017_16_eredmeny.jpgKörülbelül másfél hónap múlva érkezik az amcsi progmetálos Between The Buried And Me új nagylemeze, az Automata I. Ahogy a korong címéből is sejteni lehet, egy kétrészes albumról lesz szó, melynek az első szakasza március 9-én fog megjelenni, a második szelet pedig valamikor a nyáron, pontos dátumot ahhoz még nem tudni. Viszont már ismert a borító és a dallista!

De előbb pár szó az énekes/billentyűs Tommy Giles Rogerstől: "Minden héten jön és megy a zene. Egyből megszerezhetjük a zenéket és ebben a luxusban a hallgatónak nem egyszerű leülni az albumokkal és felfedezni annak minden csavarját és finomságát. Emiatt döntöttünk úgy, hogy az új lemezt két részben jelentetjük meg.

A zenénk sűrű és a lemezeink nagyon hosszúak, így az embereknek két elválasztott pillanatot akartunk adni idén arra, hogy elmerüljenek benne és felfedezzék új zenét, amibe beleadtuk szívünket-lelkünket. Reméljük, annyira fogjátok élvezni az eredményt, mint mi a folyamatot."

Az ezúttal már a modern proggereket összegyűjtő Sumeriannál megjelenő Automata I. dallistája és borítója tehát:

betweentheburiedandmeautomatacd.jpg

01. Condemned To The Gallows (6:35)
02. House Organ (3:41)
03. Yellow Eyes (8:45)
04. Millions (4:43)
05. Gold Distance (1:02)
06. Blot (10:27)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813585127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum