RockStation

Hallgasd meg az AllSuckAll bemutatkozó lemezét!

2018. január 20. - theshattered

allsuckall.jpgTegnap debütált online az egri AllSuckAll első lemeze, az Isten Gyártó Gép. A többek között a Tankcsapda, a Road, az Ørdøg és a Nomad társaságában többször fellépett anyaszomorítók fasza, dögös metalját tartalmazó korongja a csapattól eredeti formában is beszerezhető, de elég legyen már a rizsából, hallgassátok, szeressétek!


És mire számíthat, aki most rákattint a play gombra? Dögös, tökös, frankón lüktető, könnyen befogadható, de mégis súlyos, húzós rockzenére, egyenesen a hevesi megyeszékhelyről. Hasonlítani nem kell őket, nem is érdemes, viszont aki a fenti négy zenekar bármelyikét szereti, az nyugodt szívvel nyomassa végig az ötvenperces albumot, megbánni biztos nem fogja. Aztán irány a legközelebbi AllSuckAll koncert ismerkedni, tombolni - már ha éppen a turnékon eddig valami megbocsáthatatlan okból kihagyta volna őket eddig.

Ha jót akartok, a szombat esti buli alá ezt nyomjátok! A csapattal korábban készített interjúnkat IDE KATTINTVA olvashatjátok.

A pontos dallista pedig az alábbi:

1. Mindig
2. Árral szemben
3. Az
4. Az ami feldob
5. Hegyeken túl
6. Isten gyártó gép
7. Mindent láttam
8. Te vagy
9. Tengerfény
10. Megáll a szél
11. Ha megint akarnék
12. Ott dübörög benned
13. A végét megírták

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9913588787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum