RockStation

Visszatér a Hajóra a Keep Floyding

2018. március 07. - sunthatneversets

keepfloyding1.jpg

Éld át a legendás Pink Floyd zenéjét és világát a Keep Floydinggal, Magyarország első számú Pink Floyd tribute zenekarával. Egy év után, 2018. március 10-én visszatérnek az A38 Hajóra.

A Keep Floyding Magyarország első számú Pink Floyd tribute zenekara. 1999-es alapítása óta az együttes mindig is feladatának érezte a Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását. Repertoárjuk a közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei különlegességeket, valamint akár teljes albumokat is. Így előadásra került már általuk teljes egészében a The Wall, a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, és az Animals. Minden egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek egyedülálló koncertélményt biztosítani, különleges fény-, hang-, vizuáltechnikával és egy LED-fallal a háttérben kiegészülve. Mostani koncertjükre best of programjukkal készülnek. További infók ITT.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813721038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum