RockStation

Tony Iommi nyitott a Rob Halforddal közös munkára

2018. március 24. - theshattered

0b07.jpgMiután a Black Sabbath nyugdíjba vonultatta önmagát, Tony Iomminak rengeteg szabad ideje és valószínűleg lekötetlen energiája maradt, hiszen mit is csinálna egy zenész, aki világ életéből a dalaiből élt meg, mint hogy újra zenélgessen, ha úgy alakul. A legújabb, bár már régóta a levegőben lógó tervéről, azaz a Judas Priest énekes Rob Halforddal való közös munkáról beszélt pár szót nemrégiben.

"Már régóta beszélünk róla. Ha eljön az ideje, jó lenne egy, vagy két dalt írni, vagy ki tudja. Szeretném megcsinálni. Jó érzés olyanokkal dolgozni, akiket tisztelsz és szeretsz."

Úgy nagyvonalakban pedig arról, hogy mivel is foglalkozik mostanában: "Jelenleg nem írok, de fogok. Költöztem, aztán most raktam rendbe a dolgokat. Jó, ha van egy kis szüneted - felfrissülve térsz vissza."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2413775752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum