RockStation

Visszatér a Vomitory!

2018. április 03. - theshattered

vomitory2018.jpgA 2013-as feloszlás után újra egyesíti az erőit a svéd death metal alapvetés Vomitory. A veterán zúzómesterek tavaly már adtak egy koncertet, ez adta meg az alaphangulatot nekik a folytatáshoz, ami az ígéretek szerint újra nem lesz egy könnyű menet.

A zenekar hivatalos közleménye a következőképpen néz ki:

"Visszajövünk, mint a herpesz...

24 éven keresztül a svéd death metal legenda Vomitory végigzúzta a világ színpadainak deszkáit és megjelentetett nyolc sikeres albumot, majd 2013-ban letette a lantot. 2017-ben újra összeálltak egy koncert erejéig egy régi barát tiszteletére. A zenekar olyan jól érezte magát, hogy együtt játszhatott, hogy a jövőbeli közös harcok gondolata egy véráztatta talajba ültetett magként kezdett növekedni. 2019-ben a Vomitory páratlan death metalja a harmincadik évfordulóját fogja ünnepelni, ami egy kiváló év lesz arra, hogy vérszomjas pusztítással tegyék emlékezetessé, mindezt ismét szerte a világon. Death metal mindenek felett!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8713800798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum