RockStation

Frayle - The White Witch

A fehér boszorkány átka

2018. április 24. - KoaX

30629221_212725756153272_2403474698252845056_n.jpg

Vannak olyan ritka pillanatok mikor meg kell állnod egy percre. Megállsz a kattintgatással, lerakod a tollat és csak fülelsz. Az irodában dolgoztam tegnap és a Youtube feldobott egy olyan zenekart, amiről soha nem hallottam előtte, semmit sem tudtam és egyszerűen megállított a munkában. Miért?

A Frayle egy amerikai zenekar, amiben összesen két tag számolható össze. A semmiből tűntek fel a lejátszómban és maradni fognak nagyon sokáig. Inspirációnak többek közt a Sleep-et, a Kyuss-t, a Down-t és Massiv Attack-et jelölték meg. Én, csak annyit mondok, hogy kegyetlen súlyos zenét kapunk, olyan női vokállal, ami nagyon ritka az egész világon. Megbabonáz Gwyn hangja az első perctől fogva és valami nagyon mély melankóliát érzel ki belőle. Nem is csoda, hiszen többek közt a tizenkilenc perces EP-n szívbetegségről,  képmutatásról szólnak a dalok. A The White Witch című EP április 1-jén jelent meg, szóval még maximálisan friss és ropogós, tuti nem sokan találták eddig meg. A zenekar elmondása szerint, ez egy nyitány az igazi gonoszabb, mélyre hangolt, riff orientált zene előtt. Nem tolják túlzásba a tempót, de a boszorkány így tud a legjobban megígézni. Az egésznek van egy döcögő, cammogó hangulata. Olyan, mint amikor vonszolja a prédát a ragadozó. Sokkal többet nem is akarok dumálni az boszorkányról, inkább hallgasd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr113858218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum