RockStation

Maynard, az állítólagos szexuális erőszaktevő

2018. június 27. - theshattered

rs-maynard-james-keenan01.jpgNem akarunk ítélkezni sem pro, sem kontra, főleg, ameddig nem biztos, de azért röviden beszámolunk róla: egy Iwas17HeWas39 néven futó, nyilván anonimitás mögé burkolózó Twitter-felhasználó egy bejegyzéssorozatban részletesen számol be egy 2000-ben történt esetről, melyben egy A Perfect Circle - Nine Inch Nails koncert backstageében megerőszakolta őt az előbbi zenekar frontembere, Maynard James Keenan. Az esetben az az érdekesség, hogy az áldozat ekkor még csak tizenhét éves volt, az énekes már harminchat, aki ráadásul a helyzettel való visszaélés miatt került negatív fénybe. Hogy miért tizennyolc évvel később "jutott eszébe" a felhasználónak a történet, arra is fény derül természetesen.

A történet első tweetje az alábbi, a többi a bejegyzésre kattintva lesz elérhető.

A történet persze beindította az Internet népét, a Reddit már tele van hasonló történetekkel, vagy éppen ezeknek a cáfolatával, érdemes utánanézni, ha valakit érdekel a sztori.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414076493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum