RockStation

ELMARAD a Doyle koncert!

2018. augusztus 03. - KoaX

0doyle2017_26_eredmeny.jpg

Jegyed van a ROBOT-ban megrendezésre kerülő Doyle koncertre? Azzal a rossz hírrel kell szembesítenünk téged, hogy a koncert elmarad. A ROBOT közleményét a tovább gomb megnyomása után olvashatod.

" Kedves vendégeink, Doyle fanok! A zenekar busza sajnos lerobbant, javítani nem tudják, így kénytelenek voltak lemondani az EU turné hátralévő állomásait. Az online váltott belépőket automatikusan visszaváltjuk, azzal nincs külön teendőtök. A belépők árát a vásárlásnál használt kártyára térítjük vissza, ez általában 4-5 banki nap alatt megy végbe. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt! "

Lássuk be, hogy ez egy eléggé tré szituáció, amit azért talán tudott volna a zenekar valahogy orvosolni...Arról, hogy lesz-e pótlás még nem értesültünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1114160377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum