RockStation

The Torture Fields - Itt a Pig Destroyer új dala!

2018. augusztus 09. - theshattered

pig-destroyer-2018-by-joey-wharton.pngSzeptember 12-én végre megtörik a Pig Destroyer körülötti csend, megjelenik az új nagylemez, a Head Cage. A korongról itt az új klipes dal, a The Torture Fields és annak videója, melyre mi más lehetne mondani, mint hogy egy tagadhatatlanul erős, bár valamivel a szokásosnál lassabb disznópusztító nóta.


Scott Hull, gitáros: "Amikor elkezdtem írni a lemezt, azt mondtam: 'Egyáltalán nem lesznek rajta blastbeatek!'. Távol akartam maradni a 4/4-es időmértéktől. Valami teljesen másfélét akartam írni. De a zenekari társak eléggé húzták a szájukat a blastbeat-mentesség miatt, szóval egy kis Assück és Human Remains hallgatással eresztettem ki a gőzt. Ezért lesz majd az új album kicsit eltérő, mint a diszkográfiánk többi eleme. De remélhetőleg ugyanolyan karcos és furcsa lesz, mint ahogy általában megszokhattátok tőlünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4914170203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum