RockStation

Jövő év elején megkezdi a dalírást a Mastodon

2018. augusztus 15. - theshattered

0mastodon2017_10_eredmeny.jpgA Mastodon valamit tud, hiszen sorra szállítja le a népszerű, persze emellett remek dalokkal telített, príma albumokat. Ezek közül a legutóbbi a tavalyi Emperor Of Sand volt, melynek turnéjával Magyarországot is érintették, szét is csapták a házat. A négyes a szólóalbumok, meg miegymás mellett szakítottak némi időt a friss anyagra is, melynek a kidolgozását a jövő év elejére tervezik.

Brann Dailor: "Mi mindig egy bizonyos módszerrel dolgozunk, megpróbáljuk kitalálni, mit csinálunk következőre. Hagyjuk, hogy hadd jöjjenek az ötletek, majd félrerakjuk őket későbbi felhasználásra, aztán egyszer ha eldöntjük milyen ötletek kellenek, elővesszük őket - legyen az akár a beállás alatt kitalált ötlet is, ha van benne valami, később előkerül a backstageben is. Van, hogy hallasz valakit szötymögni, odaszólsz, 'Ó, mi volt ez? '. Mindig jól eső érzés, amikor valamire felfülelhetsz a színpad mögött, legyen az akár Brent, akár Bill munkája.

Ha egyszer hazaérünk és kiengedjük magunkat az Emperor Of Sand turnéciklus után, valamikor jövő év elején elkezdjük kikukázni a riffeket, megnézzük, milyen újdonság van, aztán nekiállunk majd dolgozni - ahogy általában is szoktuk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114181753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum