RockStation

Whiskey In The Jar - Most már hivatalos whiskyje is van a Metallicának

2018. augusztus 30. - theshattered

metallica-whiskey.jpgA Metallica a zene mellett már egy jókora üzletág is lett, de ugyebár ez valamilyen szinten elvárható egy akkora kaliberű bandától, mint ők. A csapatnak a szokásos lemezek és pólók mellett már van mindenféle (de szinte szó szerint mindenféle) csecsebecséje, melynek sorát mostantól egy hivatalos whisky, a nyilván a Metallica-dal után elnevezett Blackened American Whiskey is gazdagítja.

metallica-whiskey-1.jpgAz ital Dave Pickerell italfőző mester segítségével nyerte el a végleges arculatát, amúgy egy amerikai tipusú szeszről van szó, a bourbon, a rozs és más whiskyk világából összeszedett aromával. A különlegessége, hogy (naná, hiszen zenei termék) hangkezelésnek is ki lett téve a Blackened, mégpedig alacsony frekvenciájú hanghullámok pofozták ki belőle a teljes ízt. Ha valaki meg szeretné kóstolni, a Metallica webshopján keresztül meg is veheti magának az aranyló torokkényeztetőt.

A whiskyhez készült egy saját weblap (sőt, a kóstoláshoz saját dalösszeállítás is), ezt IDE KATTINTVA éritek el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1914211469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum