RockStation

Összefogott a Converse és a Suicidal Tendencies

2018. augusztus 31. - theshattered

suicidal-tendencies-2017-press-pic-suplied-671x377.jpegMindig jó, ha van egy jó partnered, a Converse pedig több, mint jó tud lenni, főleg, ha üzletről - vagy divatról - van szó. A ruhamárka és a Suicidal Tendencies összerakott egy egész kollekciót (értsd: pulcsi, naci, póló és persze csuka), mely majd az új album megjelenésével egyidőben, azaz jövő pénteken debütál a jónép számára. Klasszikust a klasszikussal, ugye?

converse.jpg

Mike Muir: "Emlékszem, amikor fiatal koromban megkaptam a szülinapomra életem első pár 'Chuckját', hogy mennyire kész voltam attól, hogy másnap a suliban viselhettem. Olyan volt, mint egyfajta rituálé, a legcsodálatosabb dolog pedig, hogy bármerre mész, mindig mehetsz ezekben a csukákban. Annyi év elteltével a Conversenek hasonló jelentése van számomra. Ahogy a fiatal Mike sem fogja soha elfelejteni az első pár Conversének felvételét, úgy várom azt a csodálatos érzést, amit újraélhetek a Converse x Suicidal Tendencieszel. Masszívan büszke pillanat ez a zenekarnak, a rajongóinknak és persze személyesen nekem is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6114213509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum