RockStation

Bloodline - Rob Scallon újra ukulelézik

2018. szeptember 05. - theshattered

robscallon.jpgRob Scallon, aki egyébként egy nagyon jó gitáros, szereti a dalokat kifacsarni egyéb hangszerekre. A millió ukulelés átirat mellé most bepakolta a Slayer egyik klasszikusát, a koncerteken mostanában méltatlanul mellőzött Bloodlinet, ráadásul női segítséggel, Sarah Longfield vendéghangjával.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4214223089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2018.09.06. 22:03:14

azt tudod ugye h van még két ukus száma a Longfielddel? :) szintén slayer payback és cannibal corpse evidence in the furnace.

egyébként egy ideje várom már a harmadik felvonást, végre megjött (bár szerintem a másik kettő jobb)

theshattered 2018.09.07. 14:24:46

@devilstrueface: Bevallom töredelmesen, hogy habár elismerem Rob munkásságát, szoktam is nézni a videóit, nem vagyok oda a "játsszunk el valamit más hangszeren, mert az poén" feldolgozásokért. Az ilyen videóit rendszeresen kihagyom, ezért is lehetek némi fogalmi hibában. :)

devilstrueface 2018.09.10. 19:15:08

@theshattered: szerintem a másik kettő nem csak az uku miatt poén hanem magáért a videóért is. A C. corpse feldolgozásban különösen jó Longfield hörgése.

Egyébként most hála ennek, szembesültem hogy van egy másik számuk is, a Piece by piece, az ennek a bloodline-osnak az előzménye ahogy nézem
sorrend: Payback, Evidence in the furnace, Piece by piece, Bloodline

devilstrueface 2018.09.12. 06:09:17

ééés megjött a végkifejlet is a napokban :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum