RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.41

2018. október 14. - sunthatneversets

soilwork_2018.jpg

Eheti dalmegosztásunkban hazai doom rock, death metal több ízben, kisérletező  metalcore/punk/emoviolence/screamo és egy kis heavy metal igazi veteránoktól.

WALL OF SLEEP - Deserter


Ahogy arról már korábban hírt adtunk, The Road Through The Never címmel alig két hét múlva megjelenik a legendás doom rock / metal banda 4 éve várt új nagylemeze, mely első előzetes dala fentebb meg is hallgatható.


CRYPTOPSY - Fear His Displeasure


Két hét múlva pénteken jön a death metalos Cryptopsy új EP-je, a The Book Of Suffering – Tome II. A 2015-ös kislemez folyatásáról most a Fear His Displeasure lett elérhető és hát, mondjuk úgy, hogy aláz és gyaláz egyszerre. 


METAL CHURCH - Damned If You Do


December 7-én érkezik a heavy metal veterán Metal Church tizenketedik nagylemeze Damned If You Do címmel. Erről most a címadó tétel látott napbóvilágot egy videóval megtámogatva.


WRISTMEETRAZOR - "XOXO (Love Letter From a Loaded Gun)


Január 18-án érkezik a Prostetic Records gondozásában érkezik a Wristmeetrazor új lemeze Misery Never Forgets címmel. A több stílust keverő csapat első dalát fentebb csekkolhatjátok le.


SOILWORK - Arrival 


Verkligheten címmel január 11-én fog megjelenni a Soilwork új, sorban tizenegyedik nagylemeze. A svéd dallamos death metalt játszó veteránok természetesen a bejelentéssel egyidőben egy dalt közzé is tettek, ennek a címe Arrival.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6814298833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum