RockStation

Egy jó adag, utolsó előzetes dobtak be a Bohemian Rhapsodyhoz

2018. október 26. - theshattered

bohemian-rhapsody-rami-malek-shouting-1024x576.pngA jövő héten debütál a meglehetősen nagy előzetes várakozással megelőzött film, a vélhetően az év egyik legsikeresebb mozijának ígérkező Bohemian Rhapsody. A szerzők még a megjelenés előtt bedobtak még egy jó adag kedvcsinálót, ezt most fel is sorakoztatjuk Nektek. Sokat nem kell hozzáfűznünk, úgyis lehet sejteni, hogy nagy durranás lesz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8414322971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teéjesenmindegy 2018.10.27. 10:50:27

Az milyen már, hogy az előzetesben is ilyen hatalmas bakit csinálnak????
A "hogy készült a we will rock you" résznél bejön a bajszos freddie, és megmutatják neki.
www.youtube.com/watch?v=25fPv_emFtw&feature=youtu.be
Az news of the world album 77es. A számhoz volt videoklip is, amiben mercury hosszúhajú borotvált. A szintén ezen megjelent we are the champions klipjében szintén. Az interjúkban is.
Sőt még a 78as don't stop me now-ban is.
Az imageváltás valamikor 80ban volt, akkor vette fel ezt a szadomazo-bajszos (harcos buzi) kinézetet. Valahogy rohadt nehéz elhinni, hogy csak a rock you megalkotásánál növesztett bajszot, vágta le és zselézte be a haját, és úgy általában hozta a 3-4 évvel későbbi önmagát.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum