RockStation

Elvis-feldolgozáslemezt ad ki Glenn Danzig

2018. november 21. - theshattered

danzig_2017.jpgEgy egész albumnyi Elvis-feldolgozást jelentet jövőre meg, majd hozzá kapcsolódóan csakis a Király dalaiból álló koncerteket tervez az Evil Elvis, azaz Glenn Danzig. Az énekes ezen terve nem feltétlen újkeletű, hiszen már két évvel ezelőtt is jelentek meg hírek a projektről, viszont most már tuti a célegyenesben van a dolog, érdemes lesz jövőre hegyezni a füleket.

"Úgy tervezem, hogy 2019-ben megjelenik, aztán csinálok néhány családias koncertet, aztán annyi lesz. De még nem tudom. Meglátjuk. Ha nem is lesz kint az album, fogok (Elvis-feldolgozás) koncerteket adni. Az egész az időbeosztásomon múlik, ha sikerül összerakni, megszerezni a jogokat, meg minden össze fog állni, akkor ki fogom választani a dalokat. Mert bármikor, amikor szabadidőm volt, vagy épp soundtrackeken dolgoztam, felvettem egy-két Elvis-dalt, szóval, ami ana idején egy EP-ként indult, már több, mint egy teljes lemez lett. Vannak extra dalaim, amelyek egyáltalán nem fognak felkerülni az albumra. Szóval tényleg le kell majd ülnöm és kiválasztanom, hogy miket akarok a lemezen hallani.

Az egész nagyon jól sikerült, már alig várom, hogy mindenki hallhassa. Nagyon sokan kérdezgetnek róla, amikor úton vagyok. Jó lenne 2019 valamelyik részében kiadni, aztán megcsinálni azokat a kis, családias bulikat, amelyeket említettem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5614385594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum