RockStation

Szombaton a KVLT-ban a görög Last Rizla

Last Rizla (GR), LanternI, Her Highness, Vanta, Worthless @ KVLT BP, 2018.11.24.

2018. november 21. - sunthatneversets

24.jpg

A Thulsa Doom Booking jelenti: Két éven belül harmadszor néz be hozzánk Hellász zseniális stoner/sludgepunk csapata, a Last Rizla. A fuzz kultuszának görög éltetői a hetekben hozták ki legújabb anyagukat egy 3 számos EP formájában, melyen úgy hozzák a leghitelesebb sludge és stoner témákat, hogy közben érezhetően magasról tesznek minden, a műfajhoz tapadt klisére és mesterkélt keménykedésre. Mindezekre pedig olyan kilóméteres pszichedelikus elborulások épülnek, hogy csak azt nem viszik szét, akit már amúgy sem lehet még jobban.

A Last Rizla fellépése köré ezúttal egy minifesztivál is szerveződik a KVLT BP-ben, a hazai színtér legjobb, leghitelesebb bandáinak főszereplésével: a LanternI méltán tesz szert egyre nagyobb ismertségre underground körökben, súlyos riffjeiket és pszichedelikus elszállásaikat egyéni ízzel játszva kétségtelenül a műfaj legjobb magyar képviselői közé tartoznak. Aki jelen volt a Rizla júniusi fellépésén, láthatta, hogy a Her Highness és a Vanta mire képes élőben; a nemrégiben közös splitet megjelentető két duó zeneileg eltérő felfogásban, de azonos szellemiségben értelmezi a nyomasztó zenék ezen ágát. Végül, de nem utolsósorban a Thulsa Doom Booking korábbi eseményeiről már ismerős, az utóbbi időben egyre erősebb Worthless gondoskodik a beteg disszonanciáról.
A belépő 2000 Ft lesz, jegyek csak a helyszínen kaphatók.
Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814382958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum