RockStation

A Képzelt Várost idén már csak az Instantban hallhatod

2018. november 24. - sunthatneversets

kv_2_foto_bodnar_david_1.jpg

A Képzelt Város a november 24-i koncertje után teljes egészében készülő új lemezére koncentrál, így aki még idén szeretné élőben hallani a zenekart, annak mindenképpen ott a helye ma este az Instantban. Előttük a Berriloom and the Doom játszik.

A Képzelt Város idén egyesével, szinte koncertről-koncertre mutatja be új dalait, így a közönség folyamatosan követheti, éppen milyen irányba tart a megújult zenekar. A légies dalok most kissé súlyosabb lettek, a gitár fémesebb: legalábbis ezekről tanúskodik a zenekar legutóbb megjelent immáron angol nyelvű dala, a Lights Out, mely kijelöli a további számok útját is. Azokból pedig ezúttal is kaphatunk egy friss adagot november 24-én az Instantban, közvetlen a zenekar pozsonyi Whoneedslyrics?! fesztiválos fellépését követően. Utána legközelebb jövő tavasszal, a lemezbemutatón élvezhetjük a teljes anyagot.

A Képzelt Város előtt a Berriloom and the Doom festi meg az alaphangulatot atmoszférikus zenéjével. További infók a koncertről ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214390504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum