RockStation

Jövőre érkezik a tizenkilencedik Overkill anyag

2018. november 29. - theshattered

overkill-2018.jpgFebruár 22-es megjelenési időt lőtt be a legújabb nagylemezének, a tízdalos The Wings Of Warnak a jövőre Budapestet is megdózeroló Overkill. A thrash-veteránok tizenkilencedik korongja az első lesz, melyen a Shadows Fallból átigazolt Jason Bittner kezeli majd a bőröket.

Bobby Blitz: "Hatalmas élmény volt a The Wings Of War elkészítése! Megint megvan az bizonyos a régi érzés, mivel a belső kémia megváltozott Jason Bittner érkezésével. Érdekes kiindulópont volt, de mi is sült ki belőle? Szerintem amit itt elértünk, az egy új, felfejlesztett Overkill, amely befogadta az új kémiát, miközben a gyökereinket is átültettük a jelenkorba. Az új formula nem csak több nyers erőt eredményezett, de még dallamokat is hozott, szóval csak nyertünk vele. A kulcs, hogy ne csak nyitott legyél a változásra, hanem légy is részese annak. Elárulom neked, hogy még mindig pokoli jó érzés Overkill albumokat csinálni."

A borító és a dallista az alábbi, a koncert hivatalos Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

overkill-the-wings-of-war.jpg

1. Last Man Standing
2. Believe in the Fight
3. Head of a Pin
4. Bat Shit Crazy
5. Distortion
6. A Mother's Prayer
7. Welcome to the Garden State
8. Where Few Dare to Walk
9. Out on the Road-Kill
10. Hole in My Soul

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4314402402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum