RockStation

The Sky Fell On Me - Új Tiansen-dal és klip

2018. december 06. - sunthatneversets

073.jpg

Eddigi legmozgalmasabb dalával állt elő a technikás metal témákat poposan fogós énektémákkal vegyítő budapesti Tiansen. A The Sky Fell on Me című számhoz egy nem akármilyen koncertklip is párosul. A zenekar októberben az AWS teltházas lemezbemutatójának vendégeként lépett fel a Barba Negrában, ezt a bulit örökítették meg Peter John Kiss (theRealJP) kameráján keresztül. /Fotó: Bodnár Dávid/

A Stray Heart stúdióban felvett és a No Silence stúdióban kevert dalról Radó Éden énekesnő mesélt:
"Még a “Rewind” idejében íródott ez a dal és már tudtuk, hogy egy különlegesebb klipet szeretnénk neki adni. Amikor Bártfai Zsolti, gitárosunk megmutatta az új témákat teljesen beleszerettünk az egészbe. Nem hiába ez az utolsó dal a koncertjeinken, még az utolsó löketet is ki lehet hozni az emberekből. Az Aws-es koncert remek lehetőségnek bizonyult, mindannyian arra gondoltunk, hogy egy látványosabb, mozgalmasabb vizuált készítsünk, ahogy ez a dal megérdemli."

A zenekar december 30-án adja ki a bemutatkozó nagylemezét, ami még további meglepetéseket is tartogat. A lemezbemutató koncertre január 11-én, 20 órakor kerül sor a Dürer Kert 041-es termében, a Stagediving fesztivál keretein belül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4714442764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum