RockStation

Tony Iommi is szerepel a Candlemass új albumán

2018. december 11. - theshattered

candlemass-2018.jpgMinekutána 2012-ben jelent meg legutóbb teljes nagylemez a Candlemasstől, felmerülhet egy-két rajongóban a kérdés: még ha közben jött is két EP, hol a macska bajszában van a következő, már ismét Johan Längquist énekhangjával felvett album? Éppen készítés alatt, jöhet a válasz a csapattól, ráadásul olyannyira előrehaladott állapotban van a dolog, hogy már a megjelenési idő is ki van tűzve: február 22. Ha ez még nem lenne elég, a The Door To Doom (mert hogy ez lesz a korong címe) egyik dalának, az Astorolus - The Great Octopusnak a szólóját nem kisebb név játszotta fel, mint a Black Sabbath-legenda Tony Iommi.

Tony Iommi: "A Candlemass mindig is a skandináv heavy rock egyik vezérhajója volt, mindig is tudtuk, mekkora hatással voltunk a zenéjükre. Megkérdeztek, hogy van-e kedvem szerepelni az egyik dalukban és mivel nagyon jó kis dal, úgy gondoltam, 'Miért ne?'"

Leif Edling: "Nagyon megtisztelő érzés, hogy Tony Iommi rábólintott az Astorolus szólójának feljátszására. A dalt elküldtük a menedzsmentnek és nem kis örömünkre a mester hozzájárult, hogy a hatalmas SG énekeljen a dalban! Számomra ez egy valóra vált álom! Tony Iommi mindig is a hősöm és irányadóm volt, ha kemény zenéről van szó, szóval azt hallani, hogy tetszik neki a dalunk, ráadásul játszani is szeretne benne, teljesen libabőrössé tett! Még mindig sokkban vagyok! Tisztelet és köszönet neki, hogy volt olyan rendes és egyáltalán meghallgatta! Le a kalappal! Tony Iommi mindig is Isten volt és lesz!"

A The Door To Doom várhatóan a következő borítóval és dallistával lesz elérhető:

candlemassthedoortodoomcd.jpg

Splendor Demon Majesty
Under the Ocean
Astorolus - The Great Octopus (featuring Tony Iommi)
Bridge of the Blind
Death's Wheel
Black Trinity
House of Doom
The Omega Circle

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314470510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum