RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.1.

2019. január 06. - sunthatneversets

0queen2017_23.jpg

Azt hittétek megússzátok?! Dehogy! 2019-ben is itt a RockStation heti dalmegosztása. Benne most a Queen legendája szólódallal, finn doom, Rob Zombie gitárosának agymenése, magyar/amerikai rocksztár egy másik oldaláról, valamint a Linkin Park Bring Me The Horizon új dala. /Fotó: Réti Zsolt/

ZOLI BAND - Angels Wings

Az év első szakaszában fog megjelenni a Zoli Band nagylemeze, a Death Or Liberty. A Téglás Zoli, Lukács Peta, Szebényi Dániel és Geröly Mátyás által alkotott csapat az Angel Wingset be is mutatta a készülő anyagról, amely olyan, mintha az Alice In Chains és a Stone Temple Pilots szerelemgyereke lenne.  


SWALLOW THE SUN - Upon The Water

A heten egy, valóban az új nagylemezen, a When A Shadow Is Forced Into The Lighton helyet kapó tételt is kiadott a finn, a metalt nem igazán a vidám oldaláról megközelítő Swallow The Sun. Az Upon The Water, mely ilyen formában az első hivatalos előzetes tétel az új nagylemezhez fentebb hallgatható meg.


JOHN 5 AND THE CREATURES - ZOINKS!

Egy masszívan sztorizós, már-már Scooby Doo feelingű kisfilmet is kanyarintottak John 5-ék új dala, a Zoinks! alá. A körülbelül fele részben történetmesélős videó jellegzetessége, hogy többek között Nikki Sixx is a hangját adja hozzá, a rendezője pedig az a Brett Broggs, aki többek között a Jégvarázs és a Rontó Ralph megrajzolásában is részt vett. A Zoinks! az idén megjelenő Invasion című nagylemezen fog csücsülni. 


BRIAN MAY - New Horizons

Az újéb első napján átrepült az eddig vizsgált legtávolabbi égtest, a 2014 MU69 jelű, nem hivatalosan Ultima Thule nevű aszteroida felett kedd hajnalban a NASA New Horizons nevű űrszondája. Hogy ennek mi köze Brian May-hez? A találkozás alkalmából az Ultima Thule külön himnuszt is kapott, amelyet a Queen együttes asztrofizikai doktorátussal is rendelkező gitárosa, Brian May komponált. A légies, könnyed, de azért tagadhatatlanul May-es - természetesen - New Horizons címre keresztelt dal fentebb hallgatható meg. A húsz évvel a legutóbbi szólódala után kiadott tételhez egy videót is társított a legenda. 


BRING ME THE HORIZON - Medicine

Senkinek sem újdonság, hogy a Bring Me The Horizon egyre jobban kacérkodik a könnyedebb hangvételű dalok írásával. A Medicine címre keresztelt újabb Amo-előzetes (a lemez most 25-én érkezik), sem fog arcszaggató breakdownokkal operálni, sőt, mondhatni totál a másik pólusról született: szinte teljesen gitármentes lett. Viszont mindezek mellett egész kellemes hallgatnivaló, és a klipjében is van valami bájosan beteg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014537912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum