RockStation

Hamarosan új dal jön a Mastodontól

2019. január 08. - theshattered

0mastodon2017_08_eredmeny.jpgHosszú idő óta a legsúlyosabb dalát ígéri a Mastodon a rajongóknak, amelyet a zenekar elmondása szerint "hamarosan" meg is fognak mutatni országnak-világnak. Hogy a hamarosan az mit is takar, egyelőre nem tudni, de van egy sejtésünk, hogy nem kell majd olyan sokáig várni rá. Az biztos, hogy a tétel már az Emperor Of Sand utódjára készül, melynek készítési metódusáról az alábbiakban olvashattok kicsit.

"Mindig dolgozunk valamin, megpróbáljuk kitalálni, mit csináljunk legközelebb. Engedjük, hadd jöjjenek az ötletek, aztán félrerakjuk őket a jövőbeli munkához. Időközönként kiválogatjuk, megbeszéljük, milyenek is azok az ötletek - legyenek azok a soundcheck alatti, vagy valami backstageben rögzített témák.

Van, hogy hallasz valakit szórakozni a hangszerén, odanézel, hogy 'Jé, mi ez?' Amikor valaki felfülel arra, amit Brent, vagy Bill csinált a backstageben, az mindig egy kellemes meglepetés.

Amikor hazaérünk és leeresztünk az Emperor Of Sand turnéciklusa után, elkezdjük kikukázni a riffeket, megnézzük, miújság van, mi hat újdonságként és mi is van úgy általában, aztán elkezdünk dolgozni - ahogy szoktunk is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10014546918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum