RockStation

Ace Frehleyvel közös videót készített a Bello / Ellefson-féle Altitudes & Attitude

2019. január 15. - theshattered

altitudes_attitude.jpgKét thrash-basszer, ha összefog! Na, nem attól van szó, hogy a jól ismert seggmozgató mélyeket nyomatják közös erővel, dupla intenzitással bele az arcunkba a Megadethből és Anthraxből ismerős hajókötélpengetők, hanem egy sokkal könnyedebb hangvételű projektről van szó. Az Altitudes & Attitude nevű, e hét pénteken az első albumát, a Get It Outot megjelentető zenekarban Bello átváltott a hathúrosra, aztán úgy nyomják a kicsit grunge ízű muzsikát. A dolog komolyságát mutatja, hogy a frissen klipet kapott Lateben nem kisebb név játékát hallani, mint az ex-Kisses Ace Frehleyét.

A dalszövegek Frank Bello belső vívódásait örökítik meg: "Megtanultam, hogy a dalírás nagyon katartikus is tud lenni. Egy csomó dalszöveg az életemben lévő belső küzdelmekről szól, valamint arról a dühről, amit az eddigi tapasztalataimból gyűjtöttem össze, mint a bátyám megölése, ahogy az apám minden támogatás nélkül elhagyta a családunkat, amikor fiatal voltam, még a csekkeket sem tudtuk kifizetni. A hullámhegyek és hullámvölgyek természetesek az életben. De mindig volt bennem egy harag, amivel a zenén keresztül birkóztam meg."

A duó 2014-ben egy saját magukról elnevezett EP-t már megjelentetett, viszont a folytatásra egészen eddig várni kellett, mivel értelemszerűen mind a két legenda a saját zenekarával rótta az utat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614563276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum