RockStation

Javában készül az új DevilDriver-korong

2019. január 16. - theshattered

devildriver2018.jpgMár intenzíven rebegteti lágyan csengő hangszálait Dez Fafara, mégpedig a soron következő DevilDriver nagylemez anyagát énekli fel a frontember. Fafara a 2016-os Trust No One és a tavalyi feldolgozáslemez, az Outlaws 'Til The End utódjának dupla, de külön megjelenő albumnak várható, idén, valamint a jövő évben megjelenő, Fafara szerint a csapat számára igencsak definitív korong anyagáról egy pár szót már el is mondott.

"Kaptok egy lemezt 2019-ben és egyet 2020-ban. Így kellene mennie a művészeti dolgoknak. Nem fogunk erre a három-négyéves tervre támaszkodni, amit a zenekarok csinálnak. Volt idő, amikor menned kellett egy évig, hogy a rajongók tudják, mi a helyzet, de most már teljesen megváltoztak a dolgok. Manapság a zenédnek kint kell lennie, bele kell másznod mindenki arcába, turnéznod kell. Na ezt fogjuk mi nagyban felrúgni."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8014565896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum