RockStation

Összeállt, mint a Lego - Végleges az idei Roadburn programja

2019. február 09. - sunthatneversets

roadburn_2019.jpg

Véglegesnek tekinthető az idei Roadburn fesztivál line-upja, s mint az ezt megelőző években, úgy idén sem kell attól tartani, hogy nem lesz totális sold out.

A már ismert húzónevek mellé bekerült jó pár totális underground banda, de ha az ember kellően elhivatott, hamar megtalálja a csemegéket. A négynapos fesztivál egyes napjaiból válogattunk ki most párat, de a cikk alján található linken tudjátok csekkolni a teljes műsort.

Az első nap még amolyan bemelegítőnek is tekinthető, de a Jakab Zoli által gründolt Crippled Black Phoenix - Fotocrime turné itt ér véget, a Thou pedig nagyjából itt kezdi hosszú útját, ami majd hozzánk is elér. Akárcsak a japán Mono, akik szintén jönnek hozzánk is. Talán az egyik legnagyobb csemege, az extra-ritkán turnézó Midnight fellépése lesz, ami - minő meglepetés - szintén jön hozzánk is. Aki pedig éli a kellően spirituális cuccokat, az nyakig merülhet a Heilung groteszk világában, vagy boronghat Emma Ruth Rundle kisasszonnyal.

A második napon már belehúznak, és igazi különlegességekkel, tematikus műsorokkal készülnek, mint a főkurátor Tomas Lindberg At The Gates-e, vagy Anna Von Hausswolff. Sok olyan művész érkezik, akik több napon is fellépnek, többnyire teljes lemezekkel, vagy kollaborációkkal, mint pl. a Thou. A második nap legjobban várt koncertje azonban a Young Widows lesz!

Harmadik és negyedik nap a Kánaán: Sleep kétszer, Cave In - akik aztán végigjárják Európa klubjait - Morne, Maalstroom, Sumac, Cave, Daughters, Birds In Row, Old Man Gloom és Wrong. Pazar névsor, csalódás kizárt.

Jegyek, teljes line-up: https://roadburn.com/line-up/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314676714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum