RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.6

2019. február 10. - sunthatneversets

devilmaster_1_shang-whaley_hi-1-820x543.jpegEheti dalmegosztásunk műfajilag a rockzene széles skáláján mozog. Lesz itt mélyre hangolt hardcore, okkult black/punk, progresszív metal, folkos északi metal, de még a hajmetal korszak is visszaköszön egy rövid időre.

YEAR OF THE KNIFE - Fatal

Delaware-ben is kemény az élet! A Pure Noise Recordshoz nemrégiben szerződő Year Of The Knife valahol a metalos hardcore vonalat képviseli, de teszi ezt valami igencsak mélyrehangolt brutális módon. Új daluk a Fatal megesz és kiköp.


DEVIL MASTER - Black Flame Candle 

Satan Spits on Children of Light címmel március 1-jén érkezik az occult black/punk határmezsgyéjén mozgó Devil Master új nagylemeze, melyről a Black Flame Candle igazán autentikus tétel tette közze a banda a héten.


PERIPHERY - Blood Eagle

Megtört a csend, április 5-én jön a Periphery legújabb nagylemeze, a Periphery IV: Hail Stan. A kilenc tételes (nyolc saját és egy Haunted Shores-feldolgozást tartalmazó) album bejelentése mellé a csapat természetesen ki is adott egy új dalt, az elég komoly Blood Eagle-t, melyhez klip is készült. 


TÝR - Sunset Shore

Friss dalt és videót adott ki a március 8-án megjelenő új nagylemezéhez, a Helhez a Feröer-szigetekről származó, bár már ha úgy nézzük, félig magyar folk metal csapat, a Týr. A Vörös Attilát és Rieckman Tadeuszt is már a soraiban tudó gárda a Mihaszna Filmesekkel forgatta le a Sunset Shore videóját, melyet Szlovéniában és a Magyarországon, a Szent István-barlangban rögzítettek. A lemezt április 21-én a Dalriadaval és a Heidevolkkal Budapesten is be fogják mutatni. 


TESLA - Taste Like

Március 8-án jelenik meg a hajmetál korszak egyik jeles képviselőjének a sacramentói Tesla zenekarnak az új nagylemeze, ami a Shock címet kapta és amelynek a második előzetes dala, a Taste Like már meghallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6114616318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum