RockStation

Új szólólemezen dolgozik Jeff Loomis

2019. február 14. - theshattered

jl2019.jpgIgaz, az Arch Enemy mostanában leköti az idejét a volt Nevermore-os Jeff Loomisnak, azért attól nem félünk, hogy a kreativitását is ugyanennyire kielégítené a nagyon is népszerű csajfrontos death-brigád. Ezt vélhetően a jó Loomis-mester is így véli, aki már aktívan dolgozik a 2012-es Plains Of Oblivion című szólólemezének utódján, erről beszélt is pár szót nemrégiben Ola Englundnak.

"Az életem nagyon megváltozott, mióta az Arch Enemyben vagyok, rengeteget turnézunk. Mi vagyunk az egyik legelfoglaltabb csapat a mezőnyben, nagyon sokat megyünk. Amikor hazaérek, akkor eléggé... Nem azt mondom, hogy zombi vagyok, de fáradt mindenképp. Negyvenhét-negyvennyolc éves vagyok most, elég fárasztó tud már lenni ez az egész. Amikor otthon vagyok, szeretek pihenni és felkészülni a következő turnéra.

De most van egy kis időm, egy kicsit éppen leálltunk. Márciusban már egy japán kanyart tervezünk, így megpróbálok készen lenni a következő lemezem írásával a következő két hónapban.

Nincs dobosom még. Van egy dobos, akit kiválasztottam, de nem tudom, hogy elérhető-e. Van egy másik srác is a fejemben, akivel nagyon szeretnék dolgozni. Ő a Sepulturából Eloy Casagrande.

Volt lehetőségem találkozni vele, amikor néhány hónapja Dél-Amerikában játszottunk, ő az egyik legrendesebb srác, csak egyszerűen nem volt bátorságom megkérdezni erről. De ha éppen látja ezt... (nevet)

Nagyon rendes voltál velem, amikor találkoztunk, szeretnélek meghívni, hogy dobolj a következő lemezemen!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014626510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum