RockStation

Stúdiózik a Leprous!

2019. március 04. - theshattered

0leprous2017_18_eredmeny.jpgBevonult a négy fal közé norvég progresszív metalos Leprous, hogy felvegye a legújabb, sorban hatodik nagylemezét. Az Einar Solberg, énekes/billentyűs ígérete szerint megosztóra tervezett nagylemez - ezt az információ Baard Kolstad, dobos is megerősítette - feltehetőleg még idén meg fog jelenni.

Baard Kolstad, dobos: "A múlt héten bementünk David Castilloval a Ghostward/Fascination Street Studiosba, hogy felvegyünk az album felének dobsávjait, ugyanabba a stúdióba, ahol az előző két lemezünket is rögzítettük. Ha a saját felvételeimről beszélünk, egy túlzottan is autista irányításmániás vagyok, szerencsére ezúttal minden eddiginél több időm volt, hogy tökéletesítsem a hangzásomat és kísérletezzek is vele mindenféle kompromisszum nélkül, hatalmas köszönet Einarnak és Davidnek a türelméért! Fel is vettünk közösen egy dalt, dobot és basszust, ami se nem a Leprousra, se másra nem hasonlít, amit eddig csináltam. Egyelőre jó érzéssel hagytam ott a dobfelvételeket, most a második félre fókuszálok, amit májusban fogunk felvenni. Néhány napon belül hallani is fogom az eredményeket, amikor a gitárosok feljátszották a részeiket, már nagyon várom. Egy másféle Leprous album lesz, de még mindig Leprous!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014666915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum